سلام.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AtrafNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مرسی جناب نظرتون محترمه.
والا بنده که مشکلی با نظر مخالف ندارم میشنوم،به مرور در کارهام اعمال میکنم، مشکل بنده با تهمت یا توهین هست. والا بخدا خودمم ناراحت میشم با یکنفر، بحث داشته باشم. فقط ایشان وقتی مارو میزارن توی منگنه میگویند که یا شما چیزی بارت نیست و داری اشتباه به خورد مردم میدی یا اینکه شما چیزهایی بارت هست و میخوای سو استفاده کنی. که در هر دوحالت برای من توهین محسوب میشه. شما صحبتت درسته در مورد استاد و قوانین دانشگاه، ولی بلفرض رییس دانشگاه هم بیاد چنین جمله ای بهم بگه، بنده دقیقا به همین شکل پاسخشون رو میدم حالا ترم بعد توی اون دانشگاه درس بدم یا ندم واسه بنده فرقی نداره هدف ما آگاهی دادنه، نه اینکه خاموش ماندن در این باره، و یا زدن یه خبر که میگه یه سکه 300دلاری شده 10سنت آی که بیاید ببینید ماینر ها بدبخت شدند! بعد باید بگردی تمام خبر رو بخونی بفهمی یه گوشه نوشته واسه چند ثانیه این اتفاق رخ داده که بخاطر یه باگ ساده بوده و رفع شده. خب الآن کار من اشتباه هست یا اینجور خبر ها؟ خب خبر میزنن، خبرها رو کامل پوشش بدن، نه از کل دنیای ماینینگ یه خبر اونهم این شکلی باشه، از رشد سکه ها بگن، از خوبی ها و بدی هاش بگن، از لوازم مورد نیازش بگن، از ریسک ها و همینطور پیروزی هاش بگن، به این میگن خبرگذاری صحیح. این نظر منه. حالا دوستان ممکنه مخالف نظر من باشند.
از طرفی، یک تاپیک، توسط یک کاربر، نمایانگر اعتقاد یک وبسایت نیست. اعتقاد وبسایت از صفحه اولش و خبرهاش و مدیرانش مشخصه، نه از یک کاربر جزء . دلیل اینکه اینجا اسمش فروم،تاپیک،مکانی برای گفت و گو هست، همینه. خب اگر همه نظرات شبیه به هم باشن که جالب نیست.
اتفاقا من مشکلی با کلیات نظر ایشون ندارم، در مورد خوبی و بدی قضیه ی سکه ها هم ویدیو در دست احداث داشتم و همین حرف ها هم قبلا بهم گفته شده بود توی ذهنم هست که اسکریپتش کنم. بنده مشکلم فقط با تهمت ایشان بود. همین. وگرنه من حس میکنم میدونم نظر ایشان از کجا میاد، از قضیه ی قطعات هست. از بالا رفتن قیمت یک قطعه هست. از نگرانی بابت ایجاد یک جوّ عظیم برای هجوم به ماینینگ هست. من حس میکنم نظرشون از این نگرانی ها آب میخوره، و نگرانیشون خوبه. ولی خیییییییلی بهتر میتونست با بنده گفت و گو کنه.
هنوز دو هفته نگذشته از صحبت من در این باره (از فروم همسایه تا اینجا)،اصلا فرصت نمیدن بگذارن ببینن ما میخوایم سمت و سوی قضیه رو به کجا هدایت کنیم. سریع میخوان اطلاعات در مورد ماینینگ رو در نطفه خفه کنن که اشاعه پیدا نکنه.مگه بیماری ـه. یک اتفاقه یک بیزنسه که باید هدایت بشه. ممنوعیت صحبت در اینباره دیگر چه صیغه ایست.
در ارتباط با مغازه داران هم بهتون حق میدم، ولی راستای نیّت کار من، بهیچوجه در این سمت و سو نخواهد بود و نخواهد رفت و با این قضیه خود شخص بنده ضرر دیدم و بشدت مخالفشم و یکی از دلایل وجود ایده ی تک تیوبر، دقیقا همین مسئله هست. خیالتون تخت.
در مورد وبسایت هم که چی بگم.....
نه والا دخالت چیه، شما لحن پیامتون قابل مقایسه با دوستان دیگر هست؟ بهرحال ایشان زحمات زیادی کشیدن و شما درست میگید درست نیست این برخورد ها پیش بیاد. همون موقع هم که دکمه ارسال رو زدم ناراحت بودم ولی نمیتونستم چیزی نگم.
بهرحال فکر میکنم این درست باشه که از ایشون بخاطر لحن سنگینم، عذر خواهی کنم. انشالله که به دل نگیرن. بحث های این شکلی پیش میاد، مهم اینه نتیجه مثبتی گرفته بشه.
موفق باشید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks